× Hjem Bilder Korona info Sitt med oss Medarbeider Kontakt Om ufestivalen

Korona informasjon

I anledning koronaviruset og retningslinjer gitt av nasjonale myndigheter har det i samråd med Pinsebevegelsen nasjonalt og Hedmarktoppen i disse dager blitt besluttet å utsette Ufestivalen 2020 til neste sommer, 2021.

Men til tross at det ikke blir gjennomført en vanlig Ufestival denne sommeren, så lover vi at vi skal gjøre det vi kan for at du skal få en smak av Ufestivalen også i sommer. Vi leker med mange spennende ideer og vil gjøre alt vi kan for at du skal få den beste Ufestival opplevelsen, bare på en litt annen måte. Ufestivalen er ikke kun en festival. Ufestivalen er en bevegelse av unge mennesker som vet at vi er elsket av Jesus, og som forandrer vår verden gjennom å leve vårt liv med han. Vi viser hva gode vennskap er og viser at livet med Jesus er morro!

Det er en stor nedtur at vi ikke kan få møtes på vanlig måte i sommer, men vi gleder oss til å se hva Gud skal gjøre i og gjennom deg dette kommende året, helt til vi i 2021 kommer sammen og viser Norge hva vekkelse er. En bevegelse av unge mennesker som følger Jesus. Det blir vilt! Når det gjelder din påmelding på årets festival, har du tre muligheter:

1. Du kan be om å få ditt festivalpass overført til neste års festival.
2. Du kan få refusjon på utgifter tilknyttet ditt festivalpass.
3. Du kan la være å refundere hele eller deler av dine utgifter for å støtte Ufestivalen inn mot neste år. Årets avlysning har dessverre ført til en del økonomiske tap for Ufestivalen og vi er svært takknemlig for alle som har mulighet til å bidra igjennom å ikke kreve full refusjon.

Ta kontakt via mail på informasjon[at]ufestivalen.no med ditt bestillingssnummer og valg. Frist for tilbakemelding er 25. juni 2020.
Etter dette ansees bestillingene som ikke refunderbare.

Vi er her for å hjelpe deg. Ta kontakt om du skulle lure på noe.
La oss bare si til slutt. Ufestivalen 2021 blir tidenes fest. Vi gleder oss og det bør du også gjøre. Inntil da, følg oss på sosiale medier for veldig, veldig mye spennede fremover.