× Hjem Bilder Sitt med oss Medarbeider Kontakt Om ufestivalen

Medarbeider på Ufestivalen

Vi kunne ikke gjort Ufestivalen uten våre fantastiske medarbeidere! Hvert år stiller omtrent 250 enkeltmennesker opp på Hedmarktoppen for å legge til rette for, og skape sommerens beste ungdomsfetival. Har du lyst til å være med å skape Ufestivalen?

Finn ditt team under og send oss en mail på: informasjon[at]ufestivalen.no


Aktivitetetsteam

Mottoet til Ufestivalen er «Jesus, venner og moro». Aktivitetsteam legger til rette for at deltakerne kan danne vennskap ved å sette opp moro aktiviteter gjennom hele festivalen. Er du praktisk anlagt og generelt et giret mennesket som ønsker å skape god stemning, er aktivitetsteam perfekt for deg.

Bykampen

Gjennom flere år har bykampen vært et av høydepunktene for mange deltakere på Ufestivalen. En sterk rivaliserende konkurranse mellom byene med forskjellige øvelser som blir tatt til nye høyder hvert år. Er du praktisk anlagt, klar til å ta et løft, gledesspreder og løsningsorientert er dette teamet for deg.

Estetisk team

Mottoet til Ufestivalen er «Jesus, venner og moro». Aktivitetsteam legger til rette for at deltakerne kan danne vennskap ved å sette opp moro aktiviteter gjennom hele festivalen. Er du praktisk anlagt og generelt et giret mennesket som ønsker å skape god stemning, er aktivitetsteam perfekt for deg.

Matbod

På matbod team sørger vi for at alle deltakere får kjøpt seg mat og drikke. Her vil du få mulighet til å treffe hver enkelt deltaker, og slått av en prat. Sentrale oppgaver på dette teamet er å selge og forberede mat, og håndtere kunder. På dette teamet vil du oppleve god stemning, til tider jobbe i et høyt tempo og godt tjeneste miljø.

Vakt-team

Vakt team er for deg som er genuint opptatt av andres sikkerhet, og ønsker å være med å skape en trygg atmosfære for deltakerne. På vaktteam vil du være med i et felleskap som står på for å passe på deltakernes velvære. Dette er et team som jobber tett og skaper et godt miljø.

Informasjonsteam

På informasjons team sørger vi for at alle deltakere og medarbeidere får festivalpass, et sted å overnatte, får meldt seg på sine favorittaktiviteter og være tilstede for folk som skulle lure på noe. Her vil du få en unik mulighet til å treffe masse mennesker, samtidig som man får utfordret sin evne til problemløsning. Liker du å være sosial, jobbe tett sammen i team og til tider jobbe i et høyt tempo, er dette teamet for deg!

Miljøteam

Som miljøteam går du rundt i gul t-skjorte og skaper god stemning hvor enn du er. Målet vårt er å vise Jesu kjærlighet i praksis. Vi prøver alt vi kan for å se de som er alene, gi alle en «high five» eller en oppmuntring.

I tillegg innebærer oppgaven som miljøteam alt fra å stå i døra og heie på alle som går inn på møtet, til å dele ut is på bykampen. Miljøteam er synlig og vi er der for å skape et godt og trygt miljø. Noe av det viktigste vi gjør på miljøteam er å ha det GØY!!

Produksjonsteam

Produsentenes oppgave er å ha et overordnet ansvar for forberedelser og gjennomføring av alt som skjer av program på scenene. De forbereder møteplanene i detaljnivå og informere videre til de sceneinvolverte og teknikkteamet slik at alt ser bra ut og flyter best mulig.

Merch

Merch er et team som jobber sammen for å skape årets «festival antrekk». Det å være med på Merch er utrolig spennende, hvor du får muligheten utfordre seg selv, slippe kreativiteten løs. Under festivalen er du med på å selge og vise frem merchen til festivaldeltakerene.

Teknisk team

Er du interessert i lyd, lys og bilde? Eller bare veldig glad i å rigge? Da er teknisk team for deg. Bli med bak kulissene på Ufestivalen, og være med på å legge til rette for møter og aktiviteter så alle får med seg det som skjer.

Media

Mediateamet er for deg som digger å holde på med foto, film og design! Media har ansvaret for å dokumentere festivalen og det som skjer fra dag til dag, samt produsere innholde som vi deler i sosialemedier under, og etter festivalen. Bilder og video fra festivalen blir også brukt neste år for å promotere festivalen som kommer.

Rettferdighetsprosjekt

Vi ønsker at ufestivalen skal ha ringvirkninger i hele verden, og gjøre det vi kan for at menneske skal ha det bedre. Derfor har vi to rettferdighets prosjekt hvert år. Nemlig «sitt med oss» og ubunifu.

Sitt med oss er en inkluderings kampanje som ønsker å vise ungdom hvor enkelt det faktisk er å få mennesker til å føle seg sett og ønsket. Flere titusener av barn og unge i Norge i dag, sier at de blir mobbet. Vi ønsker å gjøre en forskjell. Mens ubunifu er et arbeid vi støtter i Kenya som fokuserer på å hjelpe vanskeligstilte ungdom frem i livet! Bli med på dette teamet om du har passion for misjon

BOST

Bønn og samtaleteamet er et team der du får komme tett på ungdommene under festivalen. Du får mulighet og privilegium å be og samtale med ungdommer som ønsker forbønn og noen å prate med. En viktig del av tjenesten er å delta på undervisning ved oppstart, og være med i fellessamlinger med teamet i bønn og lovsang på festivalen.